Ellen Johansson är en kreativ tonårstjej som på sin fritid gillar att jobba med foto, text och layout.

OM MIG
Mitt namn är Ellen Johansson, född 1998 i en liten by vid namn Agunnaryd, och jag är en tjej som inte riktigt har listat ut vad jag vill göra här i livet. Jag studerar just nu på det Naturvetenskapliga programmet på Sunnerbogymnasiet i Ljungby och tar studenten sommaren 2017. Planerna är att ta ett-två sabbatsår och bo utomlands efter gymnasiet, för att sedan återvända till Sverige och studera vidare, möjligen till civilingenjör inom bioteknik om tankarna inte ändras.

Ord som jag tycker beskriver min personlighet är: glad, lättsam, öppen, ambitiös, kreativ, organiserad, samarbetsvillig och även självständig.

OM MITT FÖRETAG
Hösten 2011 startade jag en blogg. Jag var oerhört tillgiven och fokuserad vilket ledde till en del framgångsrika perioder och i och med detta startade jag en enskild firma i början av 2015. Då var jag endast 16 år gammal. Jobbuppdragen innebar främst att promota företag på min blogg och Instagram. Sensommaren 2015, efter nästan fyra års bloggande, kände jag mig dock redo att släppa taget om min kära blogg och gjorde om den till den hemsida som finns nu. Företaget lever kvar än idag men med en annan nisch än när jag startade det.

Följ mig
• 
Instagram
• Facebook
• Bloglovin’
• Weheartit

Press
• 
Intervju med Blogfame 2015 Här